Кафедра СКІД

офіційний сайт кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності

Конференція

Інформація, комунікація, суспільство – 2024

XIIІ Міжнародна наукова конференція «Інформація, комунікація, суспільство – 2024» успішно завершилася!

З 23 по 25 травня 2024 року в мальовничому селі Зозулі (Золочівський район, Львівська область) відбулася тринадцята конференція ICS, організована кафедрою соціальних комунікацій та інформаційної діяльності (СКІД) Національного університету «Львівська політехніка». Цей захід об’єднав провідних науковців, дослідників та професіоналів з різних куточків світу для обміну знаннями, ідеями та досвідом.

Конференція висвітлила широкий спектр актуальних досліджень, включаючи консолідацію інформації, соціальні комунікації, бібліотечну та архівну діяльність, інформаційний менеджмент, електронне урядування, документознавство, прикладну психологію та лінгвістику, безпеку інформаційного простору.

Учасники мали можливість відвідати різноманітні секційні засідання, панельні дискусії та майстер-класи, а також встановити партнерські стосунки з представниками вітчизняних та закордонних наукових шкіл та організацій.

Дякуємо всім учасникам та партнерам за активну участь та внесок у проведення конференції. До нових зустрічей на XIV Міжнародній науковій конференції «Інформація, комунікація, суспільство – 2025»!

Завантаження

Завжди актуальну інформацію про конференцію ІКС можна знайти за адресою: www.facebook.com/ics.conference